MULTIMAX ONLINE SLOTS MEKANIKER

Multima.is er en af de innovative Online slot mekanik designet af Yggdrasil, en globalt berømt leverandør af verdensklasse iGaming løsninger baseret på Malta. Med det formål at tilbyde spillerne et ekstra lag af spænding, er virksomheden konstant på udkig efter nye ideer, der kan øge det vindende potentiale i sine spil. Kan du tænke på en bedre måde at gøre det end at pakke en slot med multiplikatorer, der vokser med lynhastighed? Hvis dit svar er nej, læs videre for at finde ud af, hvordan Multima.works fungerer, og hvad nøjagtigt denne hjulmekaniker har at tilbyde.

HVORDAN MULTIMA?ONLINE SLOT MEKANIKER FORMERE GEVINSTER?

Skabt til at passe ind i en standard 5 .3 gitter, Mutima.is er en fordelagtig funktion, der gør det muligt at multiplicere hver gevinst med op til 5 forskellige multiplikatorer. Systemet, der er så glimrende bygget af Yggdrasil, er ret simpelt – efter hvert vindende hit vil alle hjul med mindst et symbol, der er en del af den heldige kombination, anvende deres respektive multiplikatorer til gevinsten. Som et resultat vil den endelige udbetaling være et produkt af alle aktiverede hjulmultiplikatorer-vi satser på, at du aldrig har set din præmie vokse så hurtigt!

Lad os sige, en spiller lander fire matchende symboler fra venstre mod højre. I så fald ganges hans eller hendes gevinst med de fire aktiverede multiplikatorer på henholdsvis hjul 1, 2, 3 og 4. Multiplikatoren på hjul 5 vil ikke blive aktiveret, fordi dette hjul ikke indeholder et symbol, der er komplimenteret til en triumferende sekvens. Det er overflødigt at sige, at denne mekaniker får en ny dimension, når den kombineres med cascading hjul og ekstraordinære kræfter af vilde symboler, som det er tilfældet med ærefrygtindgydende Multifly, hvor Mutima.feature-funktionen virkelig er ma .ed ud.

Mange

multifly1614588330den allerførste Multima.title titel er e .otic Multifly. Set i dybet af den pulserende jungle, det er en uendelig kamp af umættelige kamæleoner og smukke (og naturligvis velsmagende) ildfluer. På trods af hvad du måske tror, har du ikke rigtig et dilemma om, hvilken side du skal vælge, fordi dine gevinster er i direkte sammenhæng med antallet af spiste ildfluer.

Forbedret med en imponerende maksimal gevinst på $ 788.475, har dette online slot et standard 5-hjuls gitter, men hvert hjul har en multiplikator, der stiger med en for hvert wildild-symbol, der lander der. I betragtning af tilstedeværelsen af Dropdo .n-funktionen, der tilføjer en ekstra wildild efter hver kaskade, har spillerne masser af chancer for at vinde en gevinst på op til 10.000 x deres indsats.

Hvis du lander tre spredte kamæleoner under grundspillet, udløses gratis spins, og for at gøre de eftertragtede godbidder på huset endnu sødere, vil de allerede akkumulerede hjulmultiplikatorer fortsætte med at stige med hver ny wildild, der vises på skærmen. Multifly er et højt flygtigt slot beriget med 243 waysays to winin og en temmelig generøs RTP på 96,3%. Det er sikkert at sige, dette summende med multiplikatorer spil er et godt valg for alle, der kan lide at skalere op gevinster.